Kedves Látogató, szeretettel üdvözöllek honlapomon.


A nevem Hell Ferenc - fotósberkekben Skitty-ként ismernek. A fotózás szeretete még általános iskolás koromból származik, mikor is szorgalmasan látogattam  a Budafoki Gádor iskola, fotós szakkörét. A digitális technika megjelenésével újbol nekikezdtem immár teljes erőből a képek "gyártásának". Az első digi gépem egy Fuji 202-s kis "szappantartó" volt, ezt egy kicsit komolyabb Kodak, majd egy Minolta Z 3 követte. Jelenleg egy Nikon D 50-et használok, legnagyobb megelégedésemre. A gép révén nagyon jó kis barátságos társaságba csöppentem a Nikon d50 klubba.

 

Több internetes fotós oldalon vagyok található és nyomtatásban is jelent meg már képem a Digitális Fotó Magazin /DFM/ a Tüzvonalban 105 magazin a Fotóvilág 2007 Album  a Fotó- Hungarikum 2007, valamint a Fotó-Hungarikum 2008 /MAFOSZ kiadványok/ oldalain.

 

2008-tól független fotós munkatársa vagyok a Szívtárs online  magazinnak 

 

2009-ben gondoltunk egy nagyot Kovács Géza fotós barátommal és megalakítottuk a Budafoki Fotóklubbot

 

Másik régi nagy "szerelmem" az Autócross. Ezt a sportágat 4évig űztem, legjobb eredményem kategória 2 helyezés. Amire igazán büszke vagyok az hogy fiam Gergő folytatta a versenyzést. Nálam nagyobb sikereket ért el: 2X-es Magyar Bajnok és a Közép Európai Zóna kupában 3-ik helyezett.

Nagyobb lányom Krisztina a Debreceni Vojtina bábszinház előadóművésze.

Kisebbik lányom Zsófia most középiskolás és Dijlovaglásban jeleskedik.

 

További fotókat és híreket ITT találsz még

 

 

 

 


 Modellfotó

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Milyen szerintetek a honlapom?
Nem tetszik
Elmegy, de jobb is lehetne
Átlagos
Egész jó, de még javítható
Profi
Diavetítő